Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Írnátok olyan álmokat amikben...

Írnátok olyan álmokat amikben meghaltatok? A halál módja érdekelne leginkább. + ilyen oldalak is jöhetnek

Figyelt kérdés

2016. febr. 24. 19:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ha valaki azt álmodta,hogy meghalt,az pszichózisra(betegségre)utal.Pszichiátriai kezelés szükséges!
2016. febr. 29. 06:10
 22/34 anonim ***** válasza:
Ha felébred valaki az álombeli halál előtt,az egészséges pszichére utal.
2016. febr. 29. 06:12
 23/34 anonim ***** válasza:
Akkor az baj, ha nem ébredek fel és visszagondolva egész jó álom volt?
2016. febr. 29. 06:32
 24/34 anonim ***** válasza:
Én meg rendszerint nem ébredek fel előtte. (20as)
2016. márc. 1. 20:56
 25/34 A kérdező kommentje:
Lehet kezelésre szorul ha valaki ilyet álmodik de nekem most a segítségemre van ha szépen leírja a kis kacsóival. És nem, nincs semmi fura perverzióm ezzel kapcsolatban.
2016. márc. 1. 23:46
 26/34 anonim ***** válasza:

Én egyszer azt álmodtam, hogy katona vagyok, háború van. Egy városban voltam, tél volt és éjszaka. Egy kerítés mellett kúsztam a hóban, magam előtt láttam, ahogy a nagy háztömbök között tankok mennek el. Aztán egyszercsak neszt hallottam magam mögül, hátrafordultam és egy másik katona állt fölöttem, fegyverét a homlokom felé szegezve és már lőtt is. Meghaltam. :)

Ennek ellenére jó álom volt, egész nap a hatása alatt voltam.

2016. márc. 2. 07:19
 27/34 anonim ***** válasza:

26-os vagyok, volt még hasonló álmom, de abban nem haltam meg. (Legalábbis nem éltem át a halált). Unokatesómnál voltam, ketten voltunk otthon, mikor bemondták a rádióban, hogy atomrobbanás történt, perceken belül mindenkit el fog érni a robbanás hulláma. Ágival leszaladtunk a pincébe, mikor eszébejutott, hogy megkeresi a macskát is és lehozza. Mondtam, hogy arra már nincs idő, de kirohant, rohantam utána, de a bejáratnál visszafordultam és visszaszaladtam a pincébe. Abban a pillanatban, hogy leértem, lángbaborultak a falak.

Ennyi volt. :) Konkrétan a halált ebben az álomban nem éltem át (de egy ilyen helyzetet nyilván nem lehet túlélni). A katonásban igen, ott éreztem ahogy a golyó átüti a homlokom, majd egyszerűen csak elsötétült minden.

2016. márc. 2. 07:34
 28/34 anonim válasza:

Kicsit megkésve de...

Kedves második válaszoló:

Mindenben igazad van egy valami kivételével. Az ember tudja azt álmódon,hogy meghal. A legtöbben átéltük már egyik szerettünk vagy családtagunk elvesztését(ha nem filmben mindenki látott ilyet) ez is ez élmény. Csodálatos agyunknak köszönhetően magunkévá tudjuk ezt tenni. Az emberi képzeletnek nincsenek határai tehát mindenről képesek vagyunk álmodni ami létezik a világon,legyen az fizikai vagy elméleti dolog is. Tehát tudunk a halálunkról álmodni. Én is álmodtam már ilyet. Elütött egy auto és láttam magam is ott,halottan.

2016. márc. 4. 20:44
 29/34 A kérdező kommentje:
másnak nincs valami sztorija? vagy ilyen oldal? jöhetnek ám még! :D
2016. máj. 6. 22:28
 30/34 anonim válasza:
Egyszer azt álmodtam, hogy üldözött egy ember, és egy lépcsőházban hátba szúrt. Ami furcsa, hogy nem ébredtem fel azonnal, éreztem, hogy gyengülök, vért vesztek és nem értettem, miért nem haltam még meg. :D Visszatérő álom, hogy a családdal utazunk a kocsiban és megyünk át a hídon, de az leszakad. Még mielőtt a vízbe esnénk, fel szoktam ébredni.
2016. máj. 9. 03:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!