Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom? (Többi lent)

Mit jelent az álmom? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nekem nagyon tetszik. A fiú is ugyan úgy érez, de nagyon takarja. Rá kérdeztem arra, hogy mit érez irántam, mert voltak erre utaló jelei. Természetesen bevallotta. December óta nem beszéltünk, csak max a suliba köszöntünk egymásnak.. Tegnap este rém álmom volt Vele. A suli udvarába álltunk és Ő cigarettázott. Hiába kiabáltam neki, hogy "ne tedd!" nem látott. Olyan volt, mintha csak a szellemem lenne ott vele. Ott álltam sírva, aztán elfutottam. A zebrán mentem át amikor elütött egy fekete autó, ami be is vitt a kórházba. Kómába lehettem, vagy én nem tudom, csak a nagy feketeséget láttam és az emberek hangját hallottam ahogy beszélnek hozzám. A fiú is beszélt hozzám, és elmondta miért nyúlt a cigihez. Miattam, mert azt mondtam a haverjának, hogy nekem nem kell Ő. És a fiú ezért nyúlt a cigihez.. Éreztem hogy a könnyei az arcomra húlnak, majd hallottam egy sípoló hangot. Itt keltem fel.. Lehet nem jelent semmit ez az álom, de engem nagyon megrázott.. Esetleg vki megtudja fejteni, hogy mit jelenthet?

2016. febr. 24. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
semmit. majd felnősz és rájössz.
2016. febr. 24. 16:05
 2/4 Tomi398 válasza:
Ez csak egy álom. Ne lihegd túl.
2016. febr. 29. 14:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem lihegem túl, csak nem egyszer álmodtam már meg az ilyesmi történeteket. Pl amikor a kishugom megszuletett elotte valo nap ezt almodtam. Vagy amikor a dedi elhunyt, azt is..
2016. márc. 6. 10:48
 4/4 anonim válasza:

én is álmodtam egyszer valamit aminek csak később tudtam meg a jelentését - de közben be is jött.

Ha komolyan érdekel, érdemes elmenni egy álomfejtőhöz.

2016. márc. 6. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!