Mit jelenthet az álmom?
Ezt miért nem az ezotéria részhez írtad? Ott talán többen tudnának segíteni. Nem tudom, mit jelenthet, talán azért öltél meg ennyi embert, mert sok benned a düh valami miatt, azért lehettél a sivatag közepén mert magányos vagy, meg hasonlók. Esetleg Egyiptomról olvastál, láttál róla filmet, vagy oda vágysz és azért lehettél ott, meg szeretsz vásárolni, vagy hiányzik vmi az életedből azért mentél boltba...
szólj ha valamit eltaláltam:)
a dühöt és a magányt eltaláltad...az egyiptomit nem igazán :).
mostanság elég erőszakos álmaim vannak...a múltkor pl.Jackie Chan lánya voltam és megöltem a pasim(élőbe nincs xD):/...meg azelőtt egy cipős boltba voltam és csizmát loptam :DD.
Hehehe:D nekem mostanában uncsi álmaim vannak...chipset eszek csokival meg hasonlók...bár lehet nem is kéne durvább álom:)
a bolt valamit jelképez...mondom,esetleg nem hiányzik vmi/vki az életedből? :)
LOL Dia :D.
ok-ok megyek ne félj :*.
Azt álmodtad hogy a sivatagban vagy ami nagyon meleg és ki vagy száradva... nos ez azért lehet mert a valóságban éjszaka szomjas voltál és/vagy meleged volt. Sok embert megöltél? --> Mostanában nem alakul valami jól a "társadalmi" életed, sokat vagy ideges az emberek miatt. Jah igen és az hogy szex volt az álmodban az természetes, főleg ebben a korban (14-16 évesre tippellek max.). Gondolom még szűz vagy.
Kíváncsi vagyok a véleményedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!