Normális ez hogy 14évesen az az álmom hogy egy nagyszerű régésszel dolgozhassak?
nem,aberrált dolog részemről...
miért ne lehetne normális? :)
sok mindenkinek ez a vágya,de lehet hogy majd úgyis kinövöd
miért lenne nem normális dolog?
ez egy elég egyedi,érdekes,különleges álom.legalább nem celeb akarsz lenni,mint a mai tizenévesek többsége:8
tanulj sokat,lelkesedj továbbra is!!
hajrá!
Teljesen normális.
Legalább van valamilyen jövőképed, nem úgy mint a fiatalok nagyrészének!
Igen persze, hogy normális. 16 éves koromig én is az akartam lenni, hála a sok fantazy filmeknek. Aztán az iskolában felvilágosítottak erről a témáról és rájöttem, hogy mekkora aberált emberke voltam és milyen álomvilágban éltem./Nem tanulmányi szempontból./De mire te is eljutsz idáig, idősebb leszel rájössz te is.
De most nem akartam elvenni a kedvem. Ha ez szeretnél lenni akkor csináld!:)
Szerintem kifejezetten jó, hogy már most tudod mi szeretnél lenni.
Jobb, mintha érettségi előtt agyalnál azon, hogy mégis ez után mi legyen.
Miért? És az normális, hogy egy 14 éves lány mérnöki, konkrétan villamosmérnöki pályára szeretne menni? És 3 év elteltével is ez az álma?
Szerintem ez egy nagyon szép álom. Kevesen álmodoznak ilyenekről(inkább ilyeneket hallani: focista, énekes, jól menő ügyvéd, stb.), mindenesetre sok szerencsét hozzá. Remélem teljesülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!