Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet? Kifejtés lent

Mit jelenthet? Kifejtés lent

Figyelt kérdés
Tegnap jó hosszú idő után láttam azt, aki már annál is régebb óta tetszik. Megpróbáltam úgy alakítani, hogy észrevegyen, felismerjen, Sajnos nem sikerült.. Ma viszont ő volt az álmomban, de a vége maradt meg a leginkább ami az, hogy előtte állok és rám néz, majd felriadtam az álmomból. Ennek van valami jelentése, vagy csak tényleg annyira szerettem volna tegnap, hogy az álmom is erről szólt. Előre is köszi, megy a zöld kész

2016. febr. 25. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szeretnéd őt nagyon...

Volt ,hogy barátom egy olyan lánnyal csókolózott álmában aki való életben neki nem is tetszik ,viszont a tudatalattijában mégis tetszik neki ez a lány!

2016. febr. 25. 22:44
 2/3 A kérdező kommentje:
És hogyan tudnám elengedni? Mert több, mint valószínű, hogy ez/ő is egy dolog az életben ami nem lehet az enyém.
2016. febr. 26. 05:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ezt igazából neked kellene tudnod!

Esetleg ismerkedni? Kicsit kikapcsolódni? :)

2016. febr. 26. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!