Álmomba teherbe estem? Mit jelenthet? (kifejtés lent)
Sziasztok!
Azt álmodtam,hogy terhes lettem a páromtól,akárhány terhességi tesztet csináltam mindegyik pozitív lett.
Teljesen olyan volt,mintha valóság lenne,és örültem neki...
Amúgy a való életben elég sűrűn van arról szó,hogy babát szeretnénk....szinte mindig...és én is sokszor erre gondolok,akárhányszor meglátok egy picúrkát...teljesen oda vagyok értük...
Csak normális válaszokat kérek.Köszi
Fiatal lányok és még nem szült nők álmában: félsz a terhességtől, miközben fellángol az anyai ösztön is. Tudatalatt örülnél egy gyermeknek, de az eszed azt súgja, korai lenne még.
Felnőtt nők álmában akik már szültek: ha örömmel tölt el: boldogan vállalnál egy újabb gyermeket; ha félelemmel tölt el: a nehéz szülés rossz emlékei törtek felszínre, lehet hogy környezeted elvárná, hogy több gyermeked legyen, de te nem akarod vállalni.
szerintem egyszerűen már nagyon szeretnéd azta picúrt!
de azis lehet hogy már úton van? anya, mindhármunkat(3an vagyunk testvérek) megálmodta érkezésünk elött!:)
Útban még biztos nincs...
Csak egyetlen egy pici apró probléma van...21 leszek augusztusban..Tulajdonképpen a kor nem meghatározó nekem...de valahogy mégis úgy érzem,hogy szeretnék egyet...Azért írtam le,mert egyszerűen nem értettem,hogy miért kerít ennyire hatalmába ez az érzés...Ilyen még sosem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!