83. 08.17 születésű nő vok, valaki megtudná jósolni teherbe esek e még ebbe az évbe?
IQ 80 alatt nem kellene. Ilyenből sajnos van elég.
Nem akarsz megtanulni előtte legalább magyarul?
Hagyd a jóslatokat. Én kíváncsiságból elmentem augusztusban. Azt mondta januárig teherbe esek és kislányom lesz. Azóta se vagyok az. Februárban egy ismerősöm, aki jósol embereknek kivetette a kártyát és szerinte 3-4évig biztos nem lesz másik gyerekem. Pár hete egy látó( vagy mi) szerinte 2-3 év múlva fog megszületni,ha engedjük. Ahány ember(jós,látó,stb.) mind mást mond. Ne higgyj senkinek. Szívből akarjátok mindketten és ha eljön az ideje kismama leszel. Orvosi vizsgálat nem árt,ha 1 évig nem jön össze a baba.
Sok sikert!
Szia!
Ilyet nem lehet, nem szabad megjósolni!! Én, amikor a tarot-t tanultam, alapvető lecke volt, hogy születéssel és halállal kapcsolatban nem mondhatunk semmit, még akkor sem, ha látunk ilyesmit a kártyában. Ugyanis ez a két dolog - hogy mikor, miért és hogyan születünk és halunk meg - nem az emberek befolyása alatt áll. És ember Isten dolgába nem szólhat bele!
De olyat például meg lehet nézni a kártyában, hogy mit kell tenned (fizikai és hozzáállás-beli változások), hogy alkalmassá válj egy kisbaba vállalására.
Szép napot neked!
ParlanDo
:) Hát, így neten keresztül nem. A személytelen, szemfényvesztős műjóslást inkább meghagyom az ezoTV-nek. :))
De ha szeretnél jönni hozzám kártyát rakatni, írj egy privátot, és megbeszéljük.
További szép napot!
ParlanDo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!