Ez most mit jelent?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor szoktam emlékezni az álmaimra. Vannak olyanok, amiknél tisztában vagyok vele, hogy álmodom, van olyan, amelyiknél nem, de a kép mindig olyan homályos és szürkés. De most nem is olyan rég, volt egy olyan tudatos álmom, amiben egészen biztos voltam benne, hogy megtörtént. Rettenetesen valóságos volt, színes, valós élethelyzetben, a hely is igazinak tűnt, az utcánkban játszódott, csak az nem volt valóságos, hogy én REPÜLTEM. És csodálkoztam rajta, tudtam, hogy most tényleg repülök. És amikor elértem a főúthoz, akkor tudatosan úgy döntöttem, hogy még gyakorolok, és aztán megyek veszélyesebb terepre. Azóta minden nap eszembe jut, folyamatosan dereng a képe bennem, és lefekvéskor az jut eszembe, hogy most megint megyek repülni, megint megyek ÉLNI. Egyszerűen annyira valóságos volt, hogy már abban is kételkedek, hogy álom volt... Ez mit jelent? Volt már ilyen valakinek???2016. febr. 12. 09:14
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg azt hogy nagyon szeretnél repülni. Amúgy nemtudom nem vagyok pszihológus. Pár napja énis álmodtam valami furát egy fiúrol olyan ismerős volt... azt monta az eggyik barátnőm, hogy amiket álmodunk azok majd megfognak velünk történni. Remélem hogy ez ígyis lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, amióta az eszemet tudom, a legnagyobb álmom a repülés. Meg nagyon érdekes, hogy már több mint egy hónapja történt, és mégis minden áldott nap ez jár a fejemben..
2016. febr. 12. 19:04
4/4 Kim Bo Mao válasza:
Szerencsére nem történik meg minden amit álmodunk, mert akkor pokoli lenne a világ...
Egyébként régebben én is rengetegszer álmodtam, hogy repülök, és először csak alig tudtam, aztán mindig egyre jobban. Aztán idővel álmomban egyre többre voltam képes: tárgyakat mozgatni, alakot váltani...Volt olyan, hogy átváltoztam sárkánnyá és ahogy szabadon repültem elfelejtettem, hogy ember vagyok... Maga a repülés nem pusztán a repülés utáni vágyat jelentheti, hanem azt, hogy szabadnak érzed a szellemed. Például amikor sok stresszes helyzet ért engem, akkor álmomban valahogy alig bírtam repülni, ha sikerült is akkor is csak alig pár méterre a föld felett...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!