Hogyan irányítsam a környezetem tudatos álmodáskor? Hogyan "varázsoljak"?
Eddig nehézséet okozott a mozgás is álmomban, meg az, hogy nagyon hamar felébredtem mindig. A mozgás már simán megy, és arra, hogy ne ébredjek fel ma találtam ki egy módszert:) De hogyan "varázsoljak" álmaimban? Hogyan "rakjak be" valakit a történésbe? A helyszín gondolom kicsit komolyabb feladat.
Válaszokat előre is köszönöm!:)
Képzelettel. Ne erőlködj, hanem finoman illeszd a helyére a tárgyat.
Ráfogsz érezni egy idő után. :)
áh így nem megy.
egyből a csúcson akarsz lenni.
Előbb nézd meg a tenyeredet és számold meg a lábujjaid.
Ezzel el fogsz tölteni kb fél egy évet is.
Enélkül nincs álmodás. Ez alap.
Nem fogsz neki állni differenciál számítást végezni azért mert már ismered a számokat 1-től 10ig.
Köszönöm első kettő! Próbálkozni fogok!
Harmadik: ezt nem teljesen értem. Látom mindig a kezemet, és a tükörképemet is, ha olyan felületnél vagyok.
Miquel,
nem mindig álmodsz tudatosan. A gyakorlottak is kb. heti 3-4-szer álmodnak tudatosan. Persze számítani kell valóban arra, hogy kevesebb érzést fogsz tudni feldolgozni. Azokat az érzéseket, amelyeket álmodban nem tudtál feldolgozni, azt az egyensúly érdekében alváson kívül ajánlott feldolgozni meditációval, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, és kész legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!