Ez tudatos álom lett volna?
Figyelt kérdés
régen jobban érdekelt a téma ezért próbálgattam, volt eddig 2 olyan amiről nemtudom hogy az tudatos álom e vagy valami asztrál kivetülés.. Az egyiknél az volt ilyen nyugodt relaxációs állapotba voltam már közel az alváshoz, elképzeltem vagyis elkezdtem gondolni kitalálni egy környezetet elképzelni, aztán már olyan volt egy idő után mintha belefolytam volna a történésekbe, olyan egyre valóságosabb lett beszippantott volna, de fizikailag is úgy éreztem magamon mintha beléptem volna, egy kapun vagy valami képbe másztam volna. aztán nem tartott sokáig csak pár perc utána megszakadt. A másik meg az volt mikor így próbálkoztam, elkezdtem zuhanni a nagy semmibe, éreztem is magamon, mintha egy repülőből dobtak volna ki pár ezer méterről, de semmi nem volt körülöttem, csak a zuhanás érzése ez tudatos álom lett volna ? ha igen akkor milyen technika ?2016. jan. 12. 20:34
1/2 anonim válasza:
Az első lehetséges hogy tudatos álmodás.A másik az már tuti nem.Csak mert a zuhanás érzetét keltette benned,még nem lesz tudatos.Egy álom akkor lesz tudatos,hogyha tudod irányítani.
2/2 anonim válasza:
miert lett volna tudatos alom? tudtad, hogy almodsz, mikozben almodsz?
az asztral kivetulest meg igazan hagyjuk mar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!