Hisztek abban, hogy amit álmodtok egyszer megvalósul?
Figyelt kérdés
(A való életben) én pl álmodtam olyat,hogy csókolóztam és éreztem is pedig soha még nem éreztem ilyet,álmodtam már igaz szerelmet de nem nagyon valósult meg,előfordulhat,hogy a közeljövőben valósággá válig kisebb nagyobb különbséggel? Vagy köze sincs a valósághoz,vagy esetleg álmoskönyv??2016. jan. 20. 17:31
1/6 anonim válasza:
Hát előbb utóbb, ha nagy leszel muszáj lesz csókázni, így valószínűleg ez az álmod teljesülni fog, de nem biztos, mert gondolhatsz egyet és apáca akarsz majd lenni, vagy a-pácba fiú. Nagyanyám tudja milyen nemű vagy. És szerintem nem előre láttad a jövőt, hanem azok a csúnya hormonok és az asszonyhiány...
2/6 anonim válasza:
Persze, hogy hiszek benne. Kelt már életre játékmackóm, voltam 16 évesen terhes, anno összefutottam a coopban a Jonas brothersszel. Minden álom valóra válik.
Amúgy hülyeség. Álmodban az agy feldolgozza a kapott információkat. Ha szerelemről és tökéletes randiról ábrándozol napközben, meg megnézel valami romantikus műsort még szép, hogy ilyesmit fogsz álmodni.
3/6 anonim válasza:
#2 Nem hülyeség, velem volt már olyan, hogy előre megálmodtam mi fog történni. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Egyébként én még mindig arra várok, hogy teljesüljön az álmom. Például karácsonyra pénzt kapjak ajándék helyett. De sajnos lassan már ahhoz is túl öreg leszek. Szóval nem valószínű, hogy karácsonykor egy cipősdoboznyi pénzt kapok.
4/6 anonim válasza:
Az ilyen álmok leginkább csak a vágyaidat mutatják, nem a jövőt. Vagy ha mégis, akkor a közeljövőben valamikor nemváltoztató műtéten fogok átesni, mert egyik este férfi voltam álmomban :O
5/6 anonim válasza:
Az álmoknak nem az a dolguk, hogy megmutassák a jövőt, hanem hogy rejtett tudatalatti tartalmakat közöljenek a tudattal szimbólumok formájában. Ha úgy tetszik, ez egyfajta kódolt párbeszéd a tudatalattiddal. Azt azonban el kell ismerni, hogy egy-két álom olyan intenzív, és olyan valóságosan képes megidézni vágyunk tárgyát, hogy néha még napok múltán is a hatása alatt vagyunk.
6/6 Ozmium42 válasza:
Ha az álmok megvalósulnának, akkor én többször, többféleképpen halnék meg. Szerinted lehetséges, hogy először katonák öljenek meg, utána öngyilkos legyek, végül mérgezett bor végezzen velem, és még utána is éljek, hogy a további álmaim is megvalósuljanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!