álmomban sokszor üldöznek, ti is álmodtok ilyeneket? Ha igen mit?
Figyelt kérdés
az üldözők erősek,vagy olyan eszközeik vannak hogy átlátnak mindenen,minden hőt érzékelnek,de múltkor a szagom alapján kerestek.ilyen kommandós szerűek,terminátor szerűek,stb a lényeg hogy soha nincs esélyem elmenekülni.mindig házban bujkálok előlük.régebben majdnem elkaptak de nem jött ki hang a torkomon.pedig erőlködtem.sose tudok sikítani az álmaimban.szerencsére felébredek mielőtt elkapnak végleg.jelent valamit vagy csak a h.lyeségem?persze a fogaim is hetente kipotyognak..:D2013. máj. 14. 19:50
1/8 A kérdező kommentje:
gondolom sokan álmodnak hasonlót.arra lennék kíváncsi hogy esélytelenül menekülésről,amikor az életéért menekül valaki olyat szoktatok-e álmodni.már a falba egy lukba is bebújtam de oda is beláttak...
2013. máj. 14. 19:55
2/8 anonim válasza:
Nem fogsz vizsgázni?
Akkor álmodnak általában az emberek ilyet.
3/8 anonim válasza:
Engem nem szoktak üldözni...
Egyszer volt, hogy zombik kergettek, de akkor sem volt semmi, mert néhány emberrel bemenekültem egy házba, azt amikor már kezdett volna izgalmas lenni felébredtem.
4/8 anonim válasza:
Engem már sokszor üldöztek álmomban. Volt, hogy sikertelenül, de aztán egyre többször volt, hogy elkaptak. Egyszerűen nem tudtam szaladni, nem tudtam gyorsulni, de az üldöző meg egyre gyorsabban rohant. Mindig egyetlen ember üldözött. Miután elkapott, a földre terített, lefogta a kezeimet, és éles kis pengéket állított a hasamba. Éreztem a fájdalmat, ahogy a belsőmben elkezd kiáramlani a fér, ahogy elhomályosul a világ.. Aztán felébredtem, de még mindig éreztem a fájdalmat a hasamban, meg a pengék helyét. Nagyon durva volt.
5/8 anonim válasza:
Én is szoktam néha ilyeneket álmodni,de engem általában el is kapnak aztán lelőnek vagy leszúrnak..pl múltkor azt álmodtam hogy oroszországban voltam egy hotelben,ahol láttam két maffiózó bizniszét,mikor észrevettek berontottak a lakásba és hasbalőttek gépfegyverrel .. mondjuk én nem éreztem fájdalmat mint az előző kommentelő inkább olyan nyomasztó,kellemetlen volt az egész..elindultam kórházba pár ismeretlen emberrel de odáig már nem jutottam el mert útközben találtunk egy csúszdaparkot és inkább oda mentem be.:'DDD Bár én mindig elcseszett dolgokat álmodok..ez volt a legutóbbi.
6/8 anonim válasza:
Müzliszelet ezek szerint... akkor az álmodban zombiként (miután hasba lőttek) még elmentél csúszdázni a játszótérre ?
Eredeti.
Tudatosan kéne megtanulni álmodni... annyi marhaságot tudnék csinálni. Leugrani háztetőkről vagy kocsi elé vetni magam... Mondjuk volt már, hogy röhögve ébredtem, mert olyan ökörséget csináltam álmomban.. de ez nem sűrűn fordul elő sajnos.
7/8 A kérdező kommentje:
nem semmi amiket összeálmodtok.:D
2013. máj. 14. 22:54
8/8 anonim válasza:
Nem játszótérre hanem csúszda parka..vízi parkba ...:'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!