Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Gyakori álmok, amikben engem...

Gyakori álmok, amikben engem üldöznek?

Figyelt kérdés

Mostanában (2-3 hónapja kb) gyakran álmodok ilyeneket. Nem rendszeresen, de ha emlékszem az álmomra, akkor gyakran olyan, hogy üldöznek. Legalább 4-5 félét fel tudnék sorolni, amire emlékszem is az utóbbi időből. Nem ugyan az az ember, vagy emberek, sőt, nem is feltétlenül ember. Ha ember, az sem feltétlenül ismerős. Volt már olyan, akit ismertem valahonnan, nem személyesen, de látásból. Egy híresség. De általában csak egy általam kitalált személy, akit nem ismerek a valóságban.

Mindig én vagyok az, aki menekül. Van, hogy félek álmomban, nagyon. De van hogy csak menekülök. Általában futok, de legutóbb volt olyan, hogy lovon ülve menekültem valakitől.

Mi lehet ennek az oka? Komolyabb változás nem történt az életemben az elmúlt hónapok alatt, ami esetleg kiválthatta volna ezt.

19/l

2013. máj. 4. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában feldolgozatlan lelki traumára utal, megoldatlan problémára. És addig kerget az álom míg szembe nem nézel vele. Nekem is volt hasonló, de amint megoldottam a problémát, utána nem fordult elő soha. Érdemes lenne elgondolkodni mi az a probléma amit ébren nem tudsz kezelni.
2013. máj. 5. 00:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Nincs tudomások traumáról.

Egyetlen megoldhatatlan bajom van, valakivel kapcsolatban. De azt viszont csak úgy tudnám orvosolni, ha megszakítanám vele a kapcsolatot és elfelejteném. Ami nem menne könnyen és hamar, és nem is akarom.

Nincs több ötletem..

2013. máj. 5. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehetnek akár olyan feladatok is, amiket halogatsz, vagy olyan dolgok, amikkel nem mersz szembesülni, inkább,enekülsz előlük. Szerintem, ha van valami olyan dolog vagy valaki, akinek tartozol valamivel, még ha kellemetlen is arra az időre, rendezd vele vagy magaddal a számlát,és akkor sokkal jobb lesz a tudatalattidnak. (Az emberek 90%-ának vannak ilyen dolgai, sokan nem is tudják, hogy konkrétan mi is lenne az.)
2013. máj. 14. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!