Gyakori álmok, amikben engem üldöznek?
Mostanában (2-3 hónapja kb) gyakran álmodok ilyeneket. Nem rendszeresen, de ha emlékszem az álmomra, akkor gyakran olyan, hogy üldöznek. Legalább 4-5 félét fel tudnék sorolni, amire emlékszem is az utóbbi időből. Nem ugyan az az ember, vagy emberek, sőt, nem is feltétlenül ember. Ha ember, az sem feltétlenül ismerős. Volt már olyan, akit ismertem valahonnan, nem személyesen, de látásból. Egy híresség. De általában csak egy általam kitalált személy, akit nem ismerek a valóságban.
Mindig én vagyok az, aki menekül. Van, hogy félek álmomban, nagyon. De van hogy csak menekülök. Általában futok, de legutóbb volt olyan, hogy lovon ülve menekültem valakitől.
Mi lehet ennek az oka? Komolyabb változás nem történt az életemben az elmúlt hónapok alatt, ami esetleg kiválthatta volna ezt.
19/l
Nincs tudomások traumáról.
Egyetlen megoldhatatlan bajom van, valakivel kapcsolatban. De azt viszont csak úgy tudnám orvosolni, ha megszakítanám vele a kapcsolatot és elfelejteném. Ami nem menne könnyen és hamar, és nem is akarom.
Nincs több ötletem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!