Álmomban üldöznek, megadom magam. Mit jelent?
Ha üldöznek és elegem van,unom,csak hagyom magam.Tudom közben valahogy homályosan hogy csak álom és így akarok véget vetni neki...
A másik az,hogy állandóan mindenhonnan leugrom,ha unom az álmot,tudom homályosan itt is,hogy nem a valóság.De nem zuhanok,hanem mint egy tollpihe,úgy ereszkedem le.Csak ritkán szabadesek..
Üldözés: az álom amelyben menekülünk, üldözési mániára utalhat, általában valamely nem túl kellemes személyiségjegyünk elől, amit el akarunk nyomni. De te feadod a harcot és szembenézel magaddal.
Zuhanás: abból a szorongásból fakad, hogy képességeinket meghaladó szintre jutottunk magánéletünkben vagy karierünkben. Ez is összefüggésben van az üldözéssel.
de hát pont ez az: a zuhanás mindenhol szabadesést jelent, nem pedig azt, hogy csak lassan ereszkedem le... Persze esem, csak lassan, mint egy száraz falevél...
És ráadásul én ugrom. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!