Miért üldöznek mindig álmomban? Sosem kapnak el mert felébredek. Szinte minden álmom arról szól, hogy menekülök.
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 14:39
1/4 A kérdező kommentje:
azzal a szándékkal h megöljenek.
2009. márc. 1. 15:15
2/4 anonim válasza:
Egy időben ugyanezt álmodtam. Megkérdeztem erről egy pszichológust. Azt mondta, hogy félek valamitől, szorongás dúl bennem, rá kellene jönnöm, hogy mi az. Nem jöttem rá végülis. Pár hónapig nem álmodtam ilyesmit, de nem olyan rég megint üldöztek álmomban. Most viszont az üldözőmet, megöltem álmomban. Erre azt válaszolták szakemberek, hogy sikerült a félelmemmel szembe néznem. Azóta nem álmodtam ilyesmit...
3/4 anonim válasza:
Szembenéznem, ill. sikerült legyőznöm a félelmem.
4/4 anonim válasza:
Mert a való életedben is van valaki/valami aki/ami elől menekülsz és nem nézel szembe vele. Ez beásta magát a fejedbe, és nem hagy nyugodni, ezért az álmaidban is ezt éled át egyfolytában.
jól gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!