Hónapok óta azzal álmodok, hogy üldöznek és menekülnöm kell. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Hetente 3-4 alkalommal van ilyen álmom, hogy megakarnak ölni, elakarnak kapni, én meg csak menekülök, bujkálok. Valamikor elkapnak, valamikor sikerül elszöknöm, valamikor meghalok. Miért lehet ez, hogy az álmaim 70-80%-át ilyen negatív álmok teszik ki? Néha már nincs kedvem elaludni.2012. nov. 14. 13:34
1/4 anonim válasza:
Ez egyértelműen megálmodtad a Reptoid inváziót, előlük is menekülnod kell.
2/4 anonim válasza:
Gondold végig mi nyomaszt napközben. Lehet egy feszült, kínos viszony valakivel, megaláztatás, félelem, stb. Nem csak személy okozhatja, hanem helyzet is, pl. tartozás, be nem tartott ígéret, bűntudat, stb.
3/4 anonim válasza:
Első: Ülj már le a se...re ezzel a sza..al és keress igazi hobbit, ami nem ilyen dedómesén alapul.
Második: Egyetértek veled. Én is ezt tanácsoltam volna.
4/4 A kérdező kommentje:
Amit a második és harmadik válaszoló mondott, abban van valami, csak azt nem értem, miért ilyen formában jön ez elő álmaimban.
2012. nov. 14. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!