Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hónapok óta azzal álmodok,...

Hónapok óta azzal álmodok, hogy üldöznek és menekülnöm kell. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Hetente 3-4 alkalommal van ilyen álmom, hogy megakarnak ölni, elakarnak kapni, én meg csak menekülök, bujkálok. Valamikor elkapnak, valamikor sikerül elszöknöm, valamikor meghalok. Miért lehet ez, hogy az álmaim 70-80%-át ilyen negatív álmok teszik ki? Néha már nincs kedvem elaludni.

2012. nov. 14. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
5%
Ez egyértelműen megálmodtad a Reptoid inváziót, előlük is menekülnod kell.
2012. nov. 14. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondold végig mi nyomaszt napközben. Lehet egy feszült, kínos viszony valakivel, megaláztatás, félelem, stb. Nem csak személy okozhatja, hanem helyzet is, pl. tartozás, be nem tartott ígéret, bűntudat, stb.
2012. nov. 14. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Első: Ülj már le a se...re ezzel a sza..al és keress igazi hobbit, ami nem ilyen dedómesén alapul.

Második: Egyetértek veled. Én is ezt tanácsoltam volna.

2012. nov. 14. 15:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Amit a második és harmadik válaszoló mondott, abban van valami, csak azt nem értem, miért ilyen formában jön ez elő álmaimban.
2012. nov. 14. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!