Az álmok egy része megvalósul? ( bővebben lent)
A múlt héten álmodtam egy levélről , egy fiúról akivel kosaraztunk . Ma bevált az álom , a barátnőm mesélt egy új dolgot amiről eddig nem tudtam, azzal a fiúval akivel álmodtam kosaraztam , nem tudtam kosarat dobni (épp mint az álmomban )
Ezek szerint az álmok egy része tényleg valamiképpen megvalósul?
#1 Kommentelő!
Ne add fel! Lehet hogy egy transzi volt aki Shakirának adta ki magát... Van még remény:d
Amúgy szerintem valóra válnak...
Mikor Deja Vu-m van, akkor eszembe jut hogy ezt már álmodtam... Nálam ezek visszatérő álmok szal onnan tudom hogy ez már korábban egy álmomban megtörtént:D
köszi
2. válaszóló : én is sokszor vagyok úgy.
Szerintem igen...
Érzed hogy Deja Vu érzésed van, hogy ez már megtörtént veled... sokszor mondják "legközelebb tudni fogod mit kell csinálnod vagy tudni fogjuk mit csináljunk..." Ha abba a szituba vagy amit már megálmodtál lehet tudod korrigálni a történéseket...
Velem még nem fordult elő. Vagyis deja vu érzésem van és volt, de nem az álmommal kapcsolatban...
no#1:
75% esélyed van shakirával járni: 50% mert te akarod, és még 25% mert ő vagy igen, vagy nem, csak még nem tudod, szal én rámennék a helyedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!