Az álmom mindkettő része a fájdalmas veszteséget jelképezi?
Nem szoktam foglalkozni az álmaimmal,nem is igazán hiszek benne hogy jelentenének valamit,de olykor tényleg van benne igazság.
Elkezdett mozogni az egyik fogam,én pedig kirántottam.Elkezdett belőle ömleni a vér,a mozsdókagylóhoz rohantam. Egy elég méretes fogam esett ki.Felnéztem a tükörbe,és a bal szemem elváltozott. Az amúgy csoki barna világosbarna lett,a pupillám pedig olyan alakú mint a macskáknak. Aztán a pupillám normális lett,és mindkét szemem világosbarnává vált. Ezt követően észrevettem,hogy alul! nem csak egy fogam esett ki,legalább 5 hiányzott,volt ami pedig csak letört.
Kíváncsi vagyok szerintetek jelenthet ez valamit?A kieső fog úgy tudom a fájdalmas veszteséget jelképezi,ami tegnap be is következett nálam. 1 és fél éves kapcsolatom ért véget. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!