Szerintetek hogy lehetséges az, hogy az álmaim kb 50-60 százaléka megvalósul?
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 20:21
1/11 Antimod válasza:
Néhány konkrét példával tudsz nekünk szolgálni?
Amúgy inkább a fordítottja lehet igaz, azt látod előre, ami később történik meg.
3/11 A kérdező kommentje:
Volt olyan hogy megálmodtam hogy egy barátom milyen módon fog szakítani a barátnőjével
Egyszer meg megálmodtam egy Sümegen töltött napomat, majdnem tökéletes egyezéssel
2012. nov. 21. 20:32
4/11 anonim válasza:
Én meg azt álmodtam meg, hogy ez kamu és az én álmaim meg 100%-ban valósulnak meg.
5/11 Netsi válasza:
agyszegény vagy és nem tudod fel fogni a dolgokat és amikor vissza emlékezel akkor azt gondolod álom és ahogy észre vettem rosszul is emlékezel vissza vagy is agyi gondod van mert te úgy emlékszel így volt amikor nem ha meg nem ez a bajod akkor meg valami gyermekkori trauma lehet..
6/11 anonim válasza:
ez azt mutatja, hogy elég földhöz ragadtak az álmaid :)
7/11 anonim válasza:
nálam is vannak ilyenek, akiknél nincs, azokkal még valami nincs rendben, vagy nemtom :DDDD A leges leg jobb módja, hogy megbizonyosodj, valóban így van e, hogy minden(!!!!) álmodat elmeséled egy hozzád közelálló személynek, és amikor bekövetkezik, emlékezteted rá, hogy emlékszik e, hogy ezt is megálmodtad?! Nekem így megy ez régóta, és meglepő :D de nem furcsa.A tudatalatti kivetülése, egyfajta jövőbelátás, tök természetes..tudósok is kutatják..A legmesszebbi időkre vonatkozó álmom két holdról szólt :D csak elmondom, ha esetleg megtörténne :D Emlékezzetek rá, hogy ezt már megálmodtam :) bizonyíték majd akkor lesz rá a kételkedőknek is :D Ha nem meséled el, senkinek, aki tudná, hogy azelött pár nappal már megálmodtad, látod szimplán hülyének néznek a tudatlanok..vagy írd le dátummal a végén..A csíkos eget már megálmodtam azelött, hogy permeteztek volna a chemtrailerek pl.. nagy meglepetés volt :) De volt, aki bizonyította!És emlékezett az álmomra!!Nekem ennél több bizonyíték nem kell.Ketten tudjuk, tehát nem vagyok hülye és ez a lényeg.
9/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a kérdező nem hazudik, csak egyszerűen olyan dolgokat megálmodik, amik egyébként elég kiszámíthatóak? Esetleg arról van szó, hogy a tudat alattija a legvalószínűbb dolgokat következteti ki, ami történhet valamivel kapcsolatban, és megálmodja ezeket? Az álmai pedig nem megtörténnek, meg nem különleges képességű, csak erről van szó? Kérdező, mennyire abszurd dolgok válnak valóra az ilyen álmaidban?
10/11 A kérdező kommentje:
Olyanok, amikre nem is számítanék pl.: mint említettem egyszer megálmodtam egy Sümegen töltött napomat, úgy hogy amikor álmodtam az álmomat még úgy tudtam, hogy az nap (gyereknap) teljesen más programom lesz
2012. nov. 30. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!