Ti is álmodtok ilyesmit?
Nem az álom jelentésére vagyok kíváncsi csak arra hogy nektek is szokott hasonló film leperegni a fejetekben.
Egy öböl felé sétáltam, mert hajóval kellett mennem valahova. Korábban is mentem már arra a helyre de nem ezzel a hajóval amivel most, hanem egy másikkal. Szóval oda megyek a kapitányhoz és megkérdem mennyi lenne hogy elvigyen oda ahova menni akarok. És akkor éreztem valami különöset iránta olyasmi mint a szerelem csak nem annyira intenzív. Jóképű fiatal fickó volt az tény. Mindegy szal felszálltam elindultunk és olyan volt mintha én dönteném el merre menjen a hajó, egy elágazáshoz értünk és megijedtem. A hozzám legközelebbi kijáraton akartam menni, de aztán nem mertem és megkérdeztem a kapitányt hogy merre kell mert bíztam benne, ami az életben egyáltalán nem jellemző rám. Ő a középső kijáratot választotta. Aztán megérkeztünk egy kikötőbe. Ő a hajón maradt én meg elmentem megkeresni azt amiért ide jöttem. Aztán valami nagyon rossz dolog történt. Fura ruhás emberek kezdték ölni a többi embert, mint ha szektások lennének. Én harcoltam, különös módon volt nálam fegyver. Aztán megláttam a hajó kapitányát, kampókkal lefogták a nyakát és az enyémet is, én kiszabadultam, de amikor őt megakartam menteni, ahogy felé nyúltam a fejét leszakította valamelyik szektás. Fura mert nem ilyenkor ébredtem fel, megpróbáltam semmissé tenni a dolgot, mint a tudatos álmodásnál de nem sikerült. A feje ott volt a kezemben, és kétségbe esetten próbáltam megölni azt aki ezt tette. Aztán mindenkire támadtam...
Szóval rideg. A kérdésem pedig, csak én vagyok ilyen elmebajosl vagy vannak még sors társaim?
Álmodni sokan szoktak és az hogy mit, az sok mindentől függ(pl. milyen a fantáziád, miket élsz át, hogy viszonyulsz másokhoz és mások hozzád, stb.) Ettől még nem lesz valaki elmebajos.
Egyébként én is sok "hülyeséget" álmodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!