Ti színeset vagy fekete-fehéren álmodtok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 22:49
1/15 anonim válasza:
Ugyan, menjél már magadnak!
Én már régóta csak 3D-set álmodok full HD minőségben.
Alex
Diplomás álmodozó
3/15 anonim válasza:
De jó kérdés! Én fekete-fehérben álmodok. Minden álmom ilyen. Még a jó álmok is fekete-fehérek. Ennek van valami jelentése?
4/15 anonim válasza:
Mindig színeset.
Ez fura, az álmoskönyvek szerint majdnem csak a nők álmodnak színeset,nekem viszont még egyetlen fekete-fehér álmom sem volt.
Az is orbitális nagy kreténség, hogy álmában nem tud olvasni az ember - "tudományosan bizonyított tény", hát hogynemár! Ahogy aztat Móricka elképzeli...
Szóval az álmoskönyvek meg a Spektrum tévé is oltári nagy fszságokat tud mondani. Én színeset álmodok és olvasni is tudok bennük. És nem tudatos álom (bár az volna!)
5/15 AzOrdogMagyarhangja válasza:
Na és a színvakok milyenben álmodnak?
6/15 anonim válasza:
Én nő vagyok, mégis csak fekete-fehérben álmodok.
8/15 anonim válasza:
#6!
Nem vagy az esetem. Egy igazi nő álmodjon színeset! Vagy legalább fesse ki utólag!
Alex
Álom és ábránd szakértő
9/15 anonim válasza:
#7!
Fradistát meg ki engedett be ide?
Hol vannak a biztonságiak?
10/15 anonim válasza:
Megállj, Alex J :)))! (a Fradista))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!