Milyen alternatív módszerek vannak alvásra? Lassan már 4 éve nem tudok rendesen aludni, és a gyógyszerek nem sokat segítenek.
Figyelt kérdés
2016. jan. 16. 22:19
21/25 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám!Egész életemben kínoz ez az éjjelibagolyság...gyerekkoromban is gondjaim voltak ezzel.Érdekes de 2 hétre elmúlt,viszont tegnap este már megint nem ment az alvás,ez úgy felidegesitett,hogy végig dühöngtem az estét :D most meg 2 óra alvás után életképtelennek érzem magam,meg annyira "bizalom gerjesztően" nézekki.
A levendulás füstölőt ajánlom. 2 hete kaptam és érdekes pont akkor múlt el ez az álmatlanság.
22/25 A kérdező kommentje:
Levendulás füstölőt nem tudom hol árulnak. Én 4 éve vagyok éjjeli bagoly, amióta autóbalesetem volt. Azóta aludni sem tudok rendesen, és azóta az éjjel lett az én nappalom. Nappal olyan vagyok, mint egy zombi. Beszélnek hozzám, de oda se tudok figyelni, legszívesebben szétfolynék a padlón.
2016. jan. 18. 11:13
23/25 anonim válasza:
Koffein-zombiból Jason Statham? Nem rossz választás. Utóbbi cseppet jobban is néz ki.
24/25 A kérdező kommentje:
Ja, csak én nem vagyok olyan fürge, mint Jason Statham. Lassan mozgok. Mondjuk úgy inkább, hogy én leszek Jason Statham Koffein-zombi ikertesója. :D
2016. jan. 18. 11:21
25/25 anonim válasza:
Én is hasonló dolgok után néztem, így találtam rá a kérdésedre. Az érdemleges válasz meg ki tudja hol van.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__7511..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!