Segítség! Ébredés elött azt álmodtam, hogy a laptopom eltört, aztán nem is mũködött rendesen, nem tudtam befejezni amit csináltam. Ez jelenthet valamit? Te mit tennél?
Az érdekes, hogy álmomban ugyan megtört a billentyüzet, de azért a HD müködött, és az alapfunkció is, kivéve nehány billentyüt, de azért nagyon ijesztö volt, csak az imádság tartotta egyben...
Ha ez valóban megtörténik, nincs pénzem, hogy egy szép újat vegyek:(
csak komoly válaszokat...köszi!
Hülye kérdésre hülye válasz.
De mivel jó hangulatban vagyok (nem alázósban), normális választ adok.
1.Az imádság nem tart egyben semmit, az hogy álmodban eltört a laptopod az nem jelent semmit. Én konkrétan vigyáznék a laptopra, ha már álmomban hazavágta magát.
2.A gugli a barátod, beírod hogy álomfejtés törött laptop vagy törött tárgy, és már kapsz is rá választ. Egyszerűbb, gyorsabb, és relatíve komoly választ kapsz.
Ja és Viva la Én
Hát köszi, megfontolom a válaszokat. #4 valóban igazat szólt, de nem hinném, h én stresszellek titeket, ez a saját felelösségetek.
Last time I checked, nem volt kötelezö egy kérdésre sem válaszolni, föleg nem ha stresszel téged, és hát lássuk be, elsö blikkre töklényegtelen. Szóval labda vissza: miért is érezted úgy, h ezt le kell írnod?
Az az igazság teljesen abban a hitben voltam, hogyha valami, akkor ez a kérdes aztán egyértelmüen 'cum grano salis' (magyarul: ;-) - de úgy látszik fölébecsültem az átlagkérdés minöségét, és a topicközönség humorérzékét:)
Úgyhogy ezért akkor bocs.
De a keyword-oket nézegethetitek, a meta-információ jó dolog...
ui. HD-hard drive, alapfunkciók valóban nem egyértelmü,de itt azt értem alatta, hogy fut a rendszer, de a billentyuzet nem jol csatlakozik.
Mellesleg tényleg egy rossz álom volt, bár ez itt majdnem lényegtelen:)
Bár már ősrégi a kérdés, és a választ sem tudhatom pontosan. Nem is fecsérlem róla a szót, holott egyértelműen lehet rá válasz, akár ezoterikus szinten is. Ám meg kell említenem, hogy ha esetleg némileg annó megbántott az adott válaszok némelyike, ne aggasszon a dolog.
2013-ban, de 2024-ben sem kapnál kimerítő választ, ugyanis az itt válaszolók többsége kretén. A leg evidensebb kérdésben is, passióból keresik a buktatót, keresik azt a mondatot, amivel megalázhatnak. Nekik egy fura betegségük van. Arc szélesedés a betegség neve. Mivel sem humoros, sem pedig normális választ sem képesek adni, téged vagy kérdésedet kezdik el negatívan méltatni. Egyszerű a képlet. Seggből van az arcuk 95%-a.
A mai napig így van hidd el.
Az meg szinte teljjesen bizonyos, hogy ha minden rendben lenne a kérdéssel, akkor a hejesírásodba kötne bele mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!