Milyen alternatív módszerek vannak alvásra? Lassan már 4 éve nem tudok rendesen aludni, és a gyógyszerek nem sokat segítenek.
Figyelt kérdés
2016. jan. 16. 22:19
11/25 anonim válasza:
Göridinnye + B vitamint javaslok.
Mit szoktál enni és mit ennél szívesen?
Mennyi a BMI indexed?
Mikor kelsz vagy fekszel le?
Mit és mennyit iszol?
12/25 A kérdező kommentje:
Hát inni sokat szoktam. Kávét, energiaitalt, és különböző üdítőitalt, tea, narancslé, ásványvíz stb. Enni mikor mit szoktam, de nem tartom számon, és nincs kedvencem se. A BMI indexed nem tudom pontosan mit jelent, de ha testsúlyt és magasságot, akkor 196Cm vagyok és 81-82Kg körül.
2016. jan. 17. 10:37
13/25 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy úgy reggel 3-4 órakor fekszek le, de ez is változó. Sportolni nem szoktam, de éjjel mikor fent vagyok sokat szoktam sétálni, és azért iszom annyi koffeint, hogy ébren maradjak, viszont nappal olyanok vagyok, mint egy hulla. A gyógyszerek nem sokat segítenek. De érdekes módon most rendesen tudtam aludni és nem vagyok fáradt. 4 éve nem voltam ilyen, mintha 6 évvel fiatalabb lennék. :D
2016. jan. 17. 10:47
14/25 anonim válasza:
Akkor csak jó valamire ez az oldal. Csak beszélni kellett róla. Én is éjjeli bagoly vagyok, de olyan sok a dolgom, hogy muszáj magamra erőltetnem az alvást. Filmnézés vagy olvasás még segíthet, de a gépezés nem. Ott mindig eszébe jut az embernek, hogy még erre, meg arra rákeres. Persze a koffein sem segíti az alvást, de meg lehet próbálni először csak kávéfogyasztást, más koffein tartalmút nem, majd a kávét is egyre jobban hígítani. A kialvatlanság a bőrnek sem tesz jót és elég hamar leöregíti az arcot.
15/25 A kérdező kommentje:
Az öregedés nem nagyon foglalkoztat, sokkal inkább az, hogy egyáltalán megérem-e. Egyébként már 14 éves korom óta kávézom. Én is általában filmeket szoktam nézni, vagy sétálok egyet, viszont az olvasás nem foglal le annyira. Ma még egy cseppnyi koffeint se ittam, de érzem az elvonási tüneteket. Eldöntöttem, hogy nem fogok többé inni.
2016. jan. 17. 22:41
16/25 anonim válasza:
Azonnal ezó tv,rögtön megoldják gondod bajod!
Ez elég alternatív?
17/25 anonim válasza:
Végezz nagytakarítást!
A fejedben!
Teleszívod magad energiaitallal, koffeinnel - és panaszkodsz, hogy nem tudsz aludni.
18/25 A kérdező kommentje:
#16 Nem hiszed el, de már felhívtam őket. :D
#17 Most is azon vagyok, sőt még az alvás gyógyszerekkel is leállok. Azért kezdtem el energiaitalt, kávét meg mindenféle koffeint inni, hogy fent maradjak, de már betelt a pohár. Elegem van a sok agy pusztító gyógyszerből és koffeinből is. Ma például egy fokkal jobban vagyok az elmúlt napokhoz képest, annak ellenére, hogy elvonási tüneteim vannak.
2016. jan. 18. 08:42
19/25 anonim válasza:
Vigyázz nehogy átszokj a csokira, mert az is brutál tud lenni!
20/25 A kérdező kommentje:
Dehogy nem. Átszokok a csokira, és olyan leszek, mint Jason Statham Crack-ben.
2016. jan. 18. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!