Mit jelenthet ez az álom?
identitás válságot jelent. Az életed valamilyen szintján az önazonosságoddal van bajod.
keresed még az önidentitásodat, azt hogy ki is vagy TE!
Azért nem látod az arcodat, mert nem tudod ki vagy! Kit kéne ott látnod!
Mégpedig, amikor megtalálod a válaszod arra, hogy TE ki vagy arra is fogsz álmot kapni.
Ha álmodban házat látsz majd az is rád fog utalni.
A ház állapota a te állapotod, de ez alap álomfejtési kulcs. (Szinte már közhely számba megy.)
Az 1. válaszolóval egyetértek.
Identitásváltságod összefüggésben lehet szüleiddel való kapcsolatoddal,hisz önazonosságunkat megerőssítéseikből,visszajelzéseikből ismerhetjük fel.
Kérlek jelezz vissza,hogy mi a gond a szüleiddel való kapcsolatodban,hogy irányt mutathassak!
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszoló: a szüleimmel mostanában nagyon rossz a kapcsolatom, 21 éves vagyok es folyton beleszólnak az életembe: megmondják mit csináljak, hova menjek, kivel legyek együtt... nincs saját döntésem semmiben. Nem bíznak bennem, de soha nem adtam rá okot. Mostanában sajnos egyre többet vitatkozunk és ki akarok innen szabadulni egyszer, de ez nagyon nehéz, mert azt szeretnék, hogy öregsegülre én gondoskodjak róluk, amivel nincs is semmi gond, de nem akarják, hogy itt hagyjam őket és világot lássak... szóval ez a baj. :(
Kedves Kérdező!
Csak azok tudnak bízni gyermekükben,akik bízhatnak önmagukban.Az önbizalmuk pedig nagyszüleidtől nyerhették(volna),s így tovább.Engem édesapámtól,akitől önbizalmamat nyerhettem volna,32 éves koromban kaptam az első elismerésemet.Önbizalmam magamtól szereztem,amikor világgá jöttem Amerikába egy pici bőrönddel,3 napra való készpénzzel,50 megtanult angol kifejezéssel,kinti segítő nélkül,s ezen a jéghegyen is megélek.(Bár meg kell hagyni,Istenben bíztam,és élveztem Isten bizalmát.)
Kell lenni benned annyi tudománynak,szorgalomnak,bátorságnak,hogy megélj akár a szomszéd városban egyedül!
Próbáld ki magad!
Sajnos,ezek a negatív visszajelzések elkísérnek sokáig!
Amit írtál,mégjobban megerősített abban,hogy ideje megmunatni magadnak,magadnak,magadnak,és még nekik is,hogy félre ismertek.Sokkal többre vagy képes,mint amit feltételezel magadról.
Ami életbevágóan fontos,az egy igazi jóbarát(nő),aki melletted lesz,és támogat.(Nem szeretőre gondoltam.)
Bárhol is tervezed kipróbálni önmagad,szükséged lesz egy közösségre is,akik pótolhatnak olyasmit,amit szüleid képtelenek voltak adni neked.(Tökéletesen biztos vagyok benne,hogy szeretnek,csak azt nem képesek jól kimutatni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!