Azt álmodtam, hogy egy kiscica meg akar ölni, vajon ez miért lehetett?
Figyelt kérdés
Szoval igy simogatom a cicust álmomban, mire egyszercsak rámvicsorog, és azt kiabálja:"na most meghalsz". Ilyedtemben összepislantottam szegény cicát, utána lefeküdt, és elaludt.
Miért álmodok ilyen hülyesegeket? :(
2016. jan. 13. 01:01
1/8 anonim válasza:
Hát ez különös álom, mert általában olyat álmodunk ami a valóságban is megtörténhet. Tehát beszélő macskáról nem igazán szoktunk.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez semmi! Sokkal groteszkebb álmaim is vannak, pedig meg hasonlokra sem szoktam gondolni. Nem ertem.
2016. jan. 13. 01:24
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is álom volt. A macskák világuralomra törnek!
4/8 anonim válasza:
Mit jelent számodra a cicaság?
A cica,és te,egyek vagytok.A cicaság,ami egy álarcod, megöli igazi éned.
A cicaság összevizelése,annak megvetését jelképezi.
5/8 anonim válasza:
Egy macska szellem vadászik rád, a helyedben ezt komolyabban venném, és keresnék egy javasembert, aki elűzi.
6/8 anonim válasza:
Gonoszak a cicák én félek tőlük.
7/8 anonim válasza:
Azt, hogy te egy nagy egér vagy és a pislantásodba belefulladt a macska miközben még krokodil könnyek cseppentek ki a szemeiből ijedtében és emiatt már a szemeit se bírta nyitva tartani mire te felébredtél utána hogy rájöjj arra hogy te nyitott vagy felé, kinyílt a csipád, innentől kezdve az ő álma meg pont fordítva folytatódott.
8/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, ezért nem értem, hogy
2016. jan. 14. 03:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!