Most álmodtam egy igen furát. A többi lent és csak olyan írjon aki tényleg segíteni akar. Van aki benne van ebben a témában?
Figyelt kérdés
Az álomban a régi sulimban voltam dolgoztam vagy valami hasonló (Ez nem tiszta) és volt ott két csaj akik rám másztak. Sexuálisan "zaklattak". utánna a régi sulim falujában voltam ott láttam a volt csajomat de ennyi volt. Ezek mit jelenthetnek? Aki tud (és akar) és nem hülyeséget akar írni, az írjon.2012. aug. 22. 19:22
1/5 anonim válasza:
Semmit. De komolyan, semmit.
Hiányzik a volt csajod, simán eszedbe jutott. A két csaj lehet két barátnője, akik nem kedveltek, satöbbi.
2/5 A kérdező kommentje:
De ismeretlenek voltak. Nem is láttam őket és nem is ismerem. de a két csaj meg az álom elején volt. a volt csajommal meg már régen szakítottunk és nem is keressük egymást mert durván szétmentünk és azóta nekem már van csajom és úgy tudom neki is van már valakije :)
2012. aug. 22. 19:35
3/5 anonim válasza:
Az, hogy ismeretlenek voltak, még nem jelent semmit.
Én álmodtam már négerrel is, pedig egyet sem ismerek.
Attól meg, hogy szakítottatok, még eszedbejuthatott valamikor. Vagy csak tudat alatt.
4/5 A kérdező kommentje:
Inkább az utóbbi :)
2012. aug. 22. 19:39
5/5 anonim válasza:
Hát figyi, ha valami nagyon érthetetlen és furcsa szimbólumot álmodtál volna, akkor még meg is érteném, hogy nem érted. :) De szex-szel? Úgy szokás mondani, hogy éhes disznó makkal álmodik, vagy egyszerűen ez járt a fejedben az exeddel együtt korábban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!