Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy apám le...

Azt álmodtam, hogy apám le akar vadászni, és meg akar ölni. Ez mit jelenthet? (22F)

Figyelt kérdés
amúgy nem vagyok vele annyira rosszban, sőt semmi bajom nincs vele
2010. dec. 2. 03:47
 1/5 Nostro the overlord ***** válasza:
Egy 22 éves férfinak már igazán lehetne annyi élettapasztalata, hogy rájön, hogy semmit sem jelent, csak szimplán hülyeség.
2010. dec. 2. 08:01
 2/5 anonim válasza:

Én meg azt álmodtam, hogy apám felakasztotta hugaimat, és nekem meg anyámnak végig kellett nézni. Elmeséltem a családnak, röhögtünk egyet, és kész.

Szóval nem jelent semmit, nyugi.

2010. dec. 2. 08:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja persze, akkor szerintetek mégis, miért van ilyen álomfejtés kategória?
2010. dec. 2. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért mert ez az Ezotéria témakör és rengeteg a hiszékeny hülye. Nincs jelentésük az álmoknak, emlékekböl állnak össze és leginkább olyan dolgokból amik foglalkoztatnak.

Én szeretem az álomfejtés témakört, viszont én nem azt kérdezem soha, hogy "vajon mit jelent ez az álom?" hanem csak véleményeket kérek, mert foglalkoztatnak az álmok és jó leírni :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1346628-..

2010. dec. 2. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy valahol tudat alatt úgy érzed, időszerű elszakadnod a családi házból, ugyanakkor várod a sültgalambot, a lehetőségét annak, hogy valami hirtelen dolog történjen és menned kelljen, mert egyébként túl kényelmes ez a helyzet neked ahhoz, hogy feladd.
2010. dec. 2. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!