Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel akartam venni msnre, erre azt álmodtam, hogy elutasít, közli hogy nem akar semmit. Ezek után mi legyen?
csak félsz attól, hogy ez történne és ezért álmodtad ezt
az álmok meg csak ritkán válnak valóra... vedd fel
Heh érdekes egy dolog ez. Nekem nyáron volt egy ilyen álmom, amikor nem tudtam, hogy tetszek-e egy csajnak.
Aztán másnap amikor együtt mentünk bulizni, letámadott:D
1 hete is volt egy álmom, egy csajjal smároltam benne,(nem, nem ébredtem foltos gyatyával:) ) aki most nekem nagyon bejön. Remélem az álomnak ez a része valóra fog válni megint.
Tudom, hogy hülyeség, de az ilyenekből az ember erőt tud venni magán. Persze mennyi álom volt ami nem jött be...
Az alom nem a jovot muatatja hanem a feldolgozatlan multat.
Szerintem is csak tul sokat gondoltal az elutasitasra es ezert almodtad.Hogy biztosra menny figyeld meg jobban hogy hogyan is enz red,hogyan mosolyog es hasonlok,kezdezz ra ha biztosabb vagy benne
nem dobom ki, még terhes leszek... :O
többieknek köszi a bíztatást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!