Mit jelent az álmom?
Figyelt kérdés
Ma azt álmodtam,hogy a párommal el akartunk utazni,hogy a közös idő hátha javít a kapcsolatunkon. Busszal mentünk sok másik emberrel és mentünk egy tóhoz amiben krokodil volt. A sofőr nem tudott megállni ezért rálépett a gázra hátha át tud menni a víz alatt. A busz vége látszott ki a vízből a többi része merült. Az emberek a jobb hátsó ajtón menekültek. Senkinek sem lett baja. Hazamentem egy olyan házba amit nem is láttam még. A sufni kigyulladt ahol bennt volt a cicám (lány,fekete-fehér foltos) aki ki tudott menekülni. Vödörrel oltottam a tüzet,a sógornőm otthon volt de nem segített. Mikor sikerült nagyjából eloltani ki tudtam szedni a macskám három kölykét(valójában nincsenek kölykei) bementem a házba hogy tűzoltót hívjak de a telefonom a szobába volt .az ajtó mellett meg égett a mikró oldala. Berohantam a telefonomért de eszembe jutott hogy a fontosabb dolgokat meg kell mentenem. Össze szedtem a halott kislányom fényképeit ki ugrottam az ablakon de a telefont bennt hagytam.próbáltam kérni valakitől egy telefont hogy hívjam a tűzoltót . Rohantam össze vissza,olyat kerestem akinél van telefon. Nem találtam,majd felébredtem.2015. dec. 18. 09:25
1/1 Legoman válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy mindenre elszánt ember vagy, és kész vagy másokért áldozatot hozni. De vigyáznod kell arra, hogy emiatt ne használjanak ki. A szíved ügye, hogy segíts, de aki neked utána nem segít, az nem érdemli meg a segítséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!