Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet velem?

Mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Keveredik a valóság az álmaimmal. Nem tudom eldönteni, hogy csak álmodtam vagy valóság. Csak apróságokban nyílvánul meg, de akkor is eléggé zavar. És múlt élyszaka azt álmodtam, hogy tettem valamit. Azt hittem valóság. Felébredtem, elmeséltem embereknek, és csak utána jöttem rá, hogy álmodtam. Vagyis ilyen álom az álomban dolog.
2015. dec. 16. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Az lehet veled, hogy az álmodozás az élet megrontója, mely kancsalul festett egekbe néz.

Aki álmodozás és az álmodás az két különböző dolog, míg az előbbi igencsak ártalmas dolog, addig az utóbbi természetes.

Az álmodozással elveszíted az egyik legfontosabb érzékedet, a realitás érzékedet, amellyel egészséges emberré tudod nevelni saját magadat.

Ha lemondasz erről a képességedről, "egy kis álmodozás" érdekében, akkor elveszíted azt a lehetőséget, hogy még ha nehezen is, de egészséges ember legyél.

2015. dec. 16. 16:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Annyi elmebajos vam a gyakorikérdések.hu-n !!!

Háziorvos ,esetleg valami mágus ezek segítenek spyhijátriai kezelés . XD

Egy kis Judas Priest Heavy Metal és renbe jősz alyánlom az ilyenre Painkiller albumot !

2015. dec. 22. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!