Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vajon ő is velem álmodott?

Vajon ő is velem álmodott?

Figyelt kérdés

Valamelyik éjjel azt álmodtam,hogy az a lány,akibe szerelmes vagyok,felkeres,és szembesít azzal,hogy rájött,hogy szerelmes vagyok belé.A metró peronján történt ez a találkozás.Számon kérően,arrogánsan felolvasott valahonnan,hogy honnan jött rá.Azt hiszem,ezt az oldalt is említette,hogy kérdéseket írtam ki róla.Miközben olvasta fel nekem,s kérdezősködött:"Ugye szerelmes vagy belém?Tudom,hogy szeretsz."stb.Én pedig beletörődve azt mondtam:"Kérlek ne alázz meg!"Utána majdnem megcsókoltam.Szemben állt velem.

Az álom előtti nap lájkoltam egy posztját a facebookon,ami nem szokásom.Talán meglepődött,hogy miért lájkoltam be.Aztán még azt is tudja valóban,hogy tetszik nekem,ezt én mondtam meg neki pár hónapja.

Mit gondoltok?Kérlek ne trollkodjatok!Aki hisz az ilyesmiben,kérem válaszoljon!

Lehet,hogy ugyanazt a történetet álmodtuk,csak különböző oldalról?

2015. jún. 25. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Na ezt ha most linkelném a hitetlen anyumnak kiröhögne hisz az eleje velem megtörtént nemcsak àlmomba..
2015. jún. 25. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit làjkoltàl neki hogy egyedülàllo? Mert én anno azt
2015. jún. 25. 11:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem,kapcsolatban van.Egy sima megosztását.
2015. jún. 25. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:

>Aki hisz az ilyesmiben,kérem válaszoljon!

Aki hisz az ilyesmiben, az úgyis azt mondja, hogy persze, van kapcsolat, biztos ő is veled álmodott. Ha csak egy oldalról vársz véleményeket, akkor nincs értelme kérdezni.

Ha veled is álmodott, annak "természetes okai" voltak. Vagy véletlenségből, vagy esetleg azért, mert te jártál a fejében. Egy facebookos lájkolás SEMMIT sem jelent. Ha tetszettél neki eddig is, akkor most is ez a helyzet, ha nem tetszettél neki eddig sem, akkor az álomtól függetlenül valószínűleg így van most is.

Az álmok csak a te tudatalattid kivetülései (nagyrészt), külső forrásból (pl. a lánytól) semmiféle információt nem kapnak és nem is adnak. Semmi misztikum.

2015. jún. 25. 12:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Ugye véletlenül sem kioktatni jöttél ide?...:) :)
2015. jún. 25. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nem a neked tetsző választ adom, még nem lesz automatikusan kioktatás. Leírtam a véleményem és kifejeztem azt, hogy nem értek egyet a feltételezéseddel. Ennyi.
2015. jún. 25. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
2 agy csatlakozik tehát igen igazad van
2015. jún. 27. 09:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Háát, nem nagyon lehet eldönteni hogy ő iss ezt álmodta-e.

Én már álamodtam pasival aki nekem tetszik, nem emlékszem már nagyon az álomra, de nem jutott eszembe, hogy ő is ezt álmodta. :)

2015. jún. 28. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!