Ha egy bizonyos személyel álmodok, akkor mennyi rá az esély hogy Ő is ugyanígy Velem álmodott?
Szerintem semennyi esély nincs. Viszont, ha õ is ràd gondol mindig, akkor elõfordulhat, hogy àlmodik veled.
Azt mondjàk, akire sokat gondolunk és hiànyoljuk, azért àlmodunk velük.
Meg azt is mondják, hogy:
"Az álmok keletkezését és tartalmát valószínűleg több tényező is eredményesen befolyásolhatja: - egy külső inger hoz létre egy álmot, - egy probléma megoldására születik az álom, - egy még igen enyhe érzés nyilvánul meg az álom tartalmában, (ez lehet akár egy megérzés is, ESP (extra-sensorial perception)) - azt a sok információt rendezgeti agyunk, amelyet a nap folyamán beszereztünk (itt jegyzem meg, hogy minden bizonnyal ezek az álmok vannak többségben). "
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Vki azt írta hogy ha vmelyikünk tudatosan csinálja akkor lehetséges.Hogy lehet ilyet tudatosan csinálni?Ezt nem értem..
21:02 vagyok
Gondolom, te nem tudsz tudatosan álmodni (én sem),de akivel
álmodsz, talán tud, így tud meglátogatni téged azon a másik síkon.
Előző vagyok.
Attól függ, ki az. Egy ismerős? Vagy nem vagy vele beszélő viszonyban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!