Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van ez velem FOLYTON?

Miért van ez velem FOLYTON?

Figyelt kérdés

Az van, ha mondjuk lefekszem csak úgy valahova, ee nem aludni csak pihenni, akkor nem alszom el, mégis álmodom. Hallom, érzema való világot, viszon olyan mint ha ábrándozás-álmodás kombóban lennék.

Tudom hogy ez nem a valóság, és fel tudok ,,kelni” ,de mégis sokkal élethűbb mint az álmodozás.

Ez mi lehet?

2015. okt. 13. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet neked is drogot termel az agyad, mint az enyém. Pontosabban olyan vegyületek lépnek működésbe, amit a drog okozna :D

Egyébként mennyire valós az ábrándozás? Látsz valamit a valóságban? Vagy csak az érzés?

Mi vezet arra, hogy pihenj?

2015. okt. 13. 20:30
 2/3 anonim válasza:
Alvas fazisai. Nezz utana
2015. okt. 13. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanez. :D Ne aggódj, szerintem normális. Nekem főleg buszon vagy órán van ez mikor megszunnyadok. Történelem órán a tanár nem keltett fel és bekapcsolt valami videót amiben csatáztak. Halottam az egészet, kicsit a szemem is kinyitottam, aztán zutty vissza és ott a fejemben a szemem előtt lement egy egész csata. :D Érdekes volt és nem ilyen animált micsoda, hanem valódi emberek, valódi lovak, valódi fegyverek...

Általában ilyenkor nem szeretek felkelni, de fel tudok ha akarok, ha meg megint megszunnyadok akkor folytatódik.

2015. okt. 13. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!