Mit jelenthetnek a fehér rózsák álomban?
Szeretem a virágokat, de nincs különösebb kedvencem.Tehát nem magyarázható azzal, hogy különösebben rajonganék a fehér rózsákért.az sem gyakori, hogy virágokkal álmodnék, ám ha mégis, akkor leginkább a fehér rózsa jelenik meg álmomban és ezek az álmok mindig mintha valami titkos jelentést hordoznának.Mintha valamiféle régi emlékeket akarnának felidézni..Olyasmi érzés, mint mikor az embernek a nyelve hegyén van egy szó, de aztán mégsem jut eszébe...Két álmomban a fehér rózsa váratlanul bukkant fel álmomban, nem is illett valahogy a történetbe, de ott volt,belülről világított és mintha valakinek a lelkét hordozta, őrizte volna.Mindkét esetben el volt zárva titkos helyre, de véletlenül megtaláltam.Aztán egy másik álomban egy volt osztálytársamhoz mentem(valóságban számomra jelentéktelen).És a szobájában láttam meg azt a rózsát egy festményen.
Aztán legutóbbi álomban besétáltam egy ház udvarába, ami tele volt ültetve csiga alakzatban fehér futórózsákkal, amik felfutottak a tetőig, szinte beborították a nagy, kúria szerű házat.Itt nem éreztem jól magam.Az "elmúlás" jutott eszembe erről a helyről és a rózsákról.Bementem a labirintusszerűen felfuttatott rózsák közé a kertbe és ott egy nagyon öreg nőt találtam.Beszéltem vele pár szót, de már nem emlékszem mit mondott, nem tűnt ismerősnek.
És még egy érdekesség ehhez, bár nem hiszem hogy van köze az álmaimhoz.Ez már a valóság:
Gyermekkoromban a régi, nagyszülői házban, a kert egyik sarkában volt egy nagy rózsabokor, fehér rózsákkal.Nagyon szép volt, határozottan emlékszem rá hogy láttam.Néha, mikor már felnőtt koromban szóba került a kert, sokszor emlegettem, milyen szép volt az a rózsabokor is és kérdeztem, mi lett vele, mert aztán valahogy eltűnt...Nos, az egész család egyöntetűen állítja, hogy valóban volt ott egy olyan rózsabokor, amit még dédmamám ültetett, de én azt soha nem láthattam, mert még én sehol sem voltam, mikor az már réges rég kiszáradt.De esküdni mernék, hogy láttam és nem azt nem álmodtam.
Mit jelképezhet? Vagy valamikor volt valakinek/valaminek a fehér rózsa a jelképe? Lehet valami előző életre utalás?
A rozsàk nagyon fontosak az álmokban ,nagy a jelen tősègük !
125:178 as árnyalatig (rozsa szine)
addig jòt jelent.
178:458 -2974:677 ig nincs jeletősége :-|
3451,5767:6232-9754:103.000 Nagyon roszat jelent !!!!!!!!!!! :-[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!