8. dpo 1csepp vér, ma 11. dpo gyomorégés, mindjárt megjön érzés, gyomorfájás, erős fehér szagtalan folyás. Érdemes lenne egy tesztet csinálnom, vagy ezek nem jelenthetnek semmit?
Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget!2015. okt. 22. 09:02
1/8 A kérdező kommentje:
Jaj, az extrém fáradtságot kihagytam, azt az őszre fogom! ;)
2015. okt. 22. 09:04
2/8 anonim válasza:
Legalább a 14. dpo-t várd meg a teszttel, tünetektől függetlenül.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy tesztelős, de péntekre nem várom, az meg csak a 12.dpo. (Múlt hónapban kiderült, teljesen véletlenül ovukor voltam orvosnál s kiszámoltam) Így is várjak a 14.dpo-ig? Bocsánat, ha buta a kérdés, tényleg nem vagyok egy folyton tesztelős...
2015. okt. 22. 09:43
4/8 A kérdező kommentje:
Mármint az derült ki, hogy 12napos a luteális fázisom. :)
2015. okt. 22. 09:44
5/8 anonim válasza:
Figyu, ezt neked kell érezni, hogy letörne-e, ha esetleg még negatív. Ha nem, akkor hajrá! Nekem jobb volt megvárni a 15. Dpo-t, mert akkor is még nagyon halvány volt, de van, akinek már napokkal előtte szépen látszik. Nyilván mindenki inkább a saját tapasztalataiból indul ki. Drukkolok! :)
26+6 hkm
6/8 whitelady1 válasza:
Nekem is 12 napos volt a lutim. A 10. dpon rózsaszínes folyasom volt ezért teszteltem már aznap! Extra halvány pozi lett! 12. Dpon már szépen látszott! Drukkolok!!!
8/8 A kérdező kommentje:
A kövi tesztnél leugrott a 2. Csík a papírról! :)
2015. okt. 30. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!