Mit jelenthet ez az álom?
Azt álmodtam hogy gyorsan futok a legjobb barátommal egy sötét erdőben. Igazából boldognak éreztem magam mikor ránéztem de éreztem hogy valami rossz dolog elöl futunk ami majd utolér. Érezni szoktam hogy engem néz,sőt inkább méreget de mikor ránézek mosolyogni kezd. Majd annyit veszek észre hogy beleestem egy nagy gödörbe ami kezd megtelni vizzel és az LB-m nem akar kihúzni, de oda jön egy srác,akibe már 2 éve szerelmes vagyok de ő nem tudja mert nem szeretném elmondani neki olyan rossz dolgokat tudtam meg róla. Kihúz engem majd az LB-m hasba rúg és neki áll fujtogatni amire felébredek és köhögök meg fulldoklom mire apukám elsírja magát mert nem jutok levegőhöz és a meghalt kiskutyám meg felugrik mellém az ágyra amitől jobban leszek és átakarom ölelni az apukámat mire az egész szoba poros meg hűvös lesz és itt elkap a sírás mert tudtam hogy apu már régen meghalt. (Ez is álom volt)
kérlek normális hozzászólások jöjjenek:)
sötét erdő=rossz körülmények, megpróbáltatások
boldogság=ura leszel a helyzetnek
valami rossz=rossz előérzet
méreget téged, mosolyog=szinjátszás, hamisság, hamis remények
nagy gödör=kudarc viz=érzelmek
srác=hirtelen megérzés, különös gondolatok
hasba rúg és fojtogat=tagadás, hitetlenség, félelem, szenvedés lényegében tévelygés, valamit rosszul ismersz, előitéletesség vagy felületesség
apud elsirja magát=komoly lelkiismeretfurdalás, szomorúság
nem jutsz levegőhöz=szenvedés
meghalt kiskutya=remény
szoba poros és hüvös=hidegség, önmegtartoztatás, csalódás de nyugalom is
sirás=őszinteség, belső megbocsátás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!