Miért álmod azt, hogy a férjemnek szeretője van? Már 3x álmodtam ezt.
Figyelt kérdés
2015. nov. 15. 19:04
1/8 anonim válasza:
Ez valami noi betegseg... Nalam is azt hiszi a nejem, hogy mas nom van, holott nincs...
2/8 anonim válasza:
Én miért álmodtam azt már ötször, hogy a T-1000-es terminátor üldöz?
Azért álmodod mert ezen agyalsz tudat alatt.
4/8 anonim válasza:
Mesélted már a férjednek? Hátha megnyugtatna, hogy ne aggódj.
6/8 anonim válasza:
Azert almodod ezt, mert ez az amitol a legjobban felsz, hogy megcsal. Gondolom te feltekeny es huseges tipus vagy, ezert is almodod ezt.
7/8 anonim válasza:
Tartasz tőle, hogy megtörténik, talán nem vagy biztos magadban és kapcsolatotok erejében. A félelem kivetül. A házasság egyik legkomolyabb próbatétele: megtartani a párod. A kapcsolat folyamatos hőfokát igen nehéz biztosítani. Ezért amikor elbizonytalanodsz és úgy érzed, távolodik tőled, hódítsd meg újra, ne érdekelje más, mert a legszeretőbb társ körül is állandó a kísértés olyanok személyében, akik nemhogy más házasságát, hanem semmit nem tisztelnek. Fektess energiát még időben a kölcsönös érdeklődés és vonzalom erősítésébe, megújításába. Sajnos a hétköznapokban, a többi szerepkört is hibátlanul igyekezvén ellátni, ez komoly energiát igényel. De ha megéri?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 27. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!