Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez jelenthet valamit? (többi...

Ez jelenthet valamit? (többi lent)

Figyelt kérdés

Pár nappal ezelőtt a menstruálásról álmodtam, és tegnap meg is jött. Ez jelenthet valamit? Meg sokszor volt már olyan hogy előre megálmodtam dolgokat. (pl. egy rokonom halálát :( ,nyerni fogok egy pályázaton stb.) olyanok válaszát várom akik értenek ehhez, velük is történt hasonló.

11/L

2015. nov. 15. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezek várható dolgok voltak. Kivéve a halált. Az bármikor jöhet. Részvétem a rokon miatt és gratulálok a versenyhez!

Amúgy azt álmodtad meghal és reggel hívtak telón titeket, hogy hirtelen halál?

2015. nov. 15. 15:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Majd privátban írok. Am köszi! :)
2015. nov. 15. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Gyakori nálam is hogy megálmodok dolgokat.

Amikor én voltam kislány akkor volt olyan, hogy megálmodtam hogy az új tankönyben hanyadik oldalon milyen kép és milyen szöveg szerepel. Felkeltem, majd megnéztem, pedig előtte soha nem láttam és minden ugyanúgy volt ahogy az álmomban. Komoly!

2015. nov. 15. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:
En meg azt h szétszakad a hasamon a varrat es meghalok
2015. nov. 15. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!