Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem a meg szokott Angyalt láttam?

Nem a meg szokott Angyalt láttam?

Figyelt kérdés

Álmomban valamilyen lapos tetőn voltam de magas volt. Anyukám is fel jött valahogyan de segítettem neki mert alig bírt, majdnem le esett, de akkor hirtelen felénk szállt egy angyal, meg emelte anyukám és le rakta a tetőre.utána az angyal le feküdt az oldalára ott fent a lapos tetőn, de én álmomban az arcát az mangyalnak nem láttam.

Simogatta az angyalt meg a lábát láb fejét és neki nem őt lábujja volt hanem több!

Ez mit jelent?

És miért volt fekete az angyal? Még a ruhája is fekete volt!

Nagyon meg köszönöm ha normális válasz érkezik.

2015. nov. 6. 08:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy tartasz valami felé, változást akarsz az életedben, hogy jobb legyen. Ezt jelenti, hmentek fölfelé a lapos tetőre. Lapos tető: ezt már sokan csinálták végig.

Anyukádnak segíteni kell: jelzi, hogy anyukád ódzkodik a változástól, ő amolyan kerékkötő, de te meggyőzöd arról, hogy ebből jó származhat.

Hogy nem a megszokott, hanem egy fekete angyalt látsz, jelzi azt, hogy most szembesülsz a változások hátrányaival, amiket le kell küzdeni.

2015. nov. 6. 08:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy írtál, Én azt hittem hogy a gonoszt jelzi a fekete angyal.
2015. nov. 6. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!