Más is szokott álmában egy komplett, létező élethistória közepébe kerülni?
Időnként álmomban azt élem át, hogy valaki más vagyok és a tudatában vagyok az illető teljes életűtjának egy csomó emlékkel meg eseménnyel.
Nem csak arról van szó, hogy valami olyat álmodok, aminek nincs köze az életemhez, hanem, hogy hirtelen egy teljesen új, emberéletnyinek érződő emlékhalmazzal, beállítottsággal és környezettel van dolgom, ami ugyanúgy egy folyamatban levő történet mint a saját életem.
Mikor felébredek nem emlékszem semmilyen részletre, csak arra, hogy mikor szembetalálom magam az új történettel az álom elején, felismerem és emlékszem rá, olyan mintha folytatnám, ott, ahol előzőleg abbahagytam.
Más is él át hasonlót?
Igen, jellemző. És én is csak arra emlékszem, hogy folytatólagosan álmodok bizonyos életutakat.
Egyik nap sikerült hirtelen felébrednem, és több emlékem maradt az álomból - ismerősök nevekkel (egyik sem valóságos személy), más környezet, más korszak, más életszakasz, más emlékek és beidegződések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!