Kuplung33 kérdése:
Az írott nagy "K" betűt. Mindegy, hogyan írjuk? Én úgy írom, mintha nagy "i"betűt leírnék, és külön kezdem el a "hullámot amit a közepébe kötök, és onnan a másik felét.
Figyelt kérdés
A gyerekem,meg másképp tanulta,az "i "betű közepéből indul a 2 hullám.../rem.érthető/..rosszul tanította a tanár ezek szerint,vagy így is lehet?20 éve nem tanított a tanárnéni...2013. aug. 8. 15:06
1/8 anonim válasza:
Nem mindegy hogyan írjuk. Ha mindegy lenne, nem lehetne megkülönböztetni a többi betűtől.
2/8 A kérdező kommentje:
A "k" betűalakról kérdeztem...
2013. aug. 8. 15:33
3/8 anonim válasza:
A folyóírásnál elvileg az a lényeg, hogy minél kevesebbszer emeljük fel a tollat a papírról írás közben. A két módszer közül, az ahogy Te tanultad, abban valósul meg a kevesebb toll-felemelés szerintem...
4/8 reptoid válasza:
Olyan nincs, hogy rosszul tanította meg nekik, egyébként is teljesen mindegy. Mintha te ugyanazokkal a gyöngybetűkkel írtál, mint második osztályban. Nem csak egyféle folyóírás van, van ahol pedig nem is tanítanak a miénkhez hasonlót, mert felesleges.
5/8 anonim válasza:
Nincs "jó" és "rossz" ebben a kérdésben. Ahány ember, annyiféle kézírás és írásmód. Én egy mondatban akár kétféle kis "s" betűt is használok - ez néha zavaró, de így áll kézre... :) Z betűt is lehet középen áthúzva meg nem áthúzva írni. Valaki szavak után rakja fel a pontokat és aposztrófokat a betűkre, valaki mondat közben. Stb. :)
Szóval a kérdésedre válaszolva. Igen, mindegy.
6/8 Laylah válasza:
A végeredmény mindegy, ugyanakkor a te módszered az ésszerűbb (időtakarékosabb is, ha csak egy "csibecsőrt" kell írni, nem két külön vonalat).
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, de én is úgy tanultam, ahogy te, körülbelül 12 éve.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!-nekem furcsa "úgy írni a "k" betűt! :)
2013. aug. 9. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!