Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy volt barátommal vagyok az esküvőnkön. Nagyon örlődtem rajta, hogy otthagyjam az oltárnál vagy sem, de végül úgy döntöttem megszököm és az álom végén megbántam és csak sírtam és sírtam. Mindeközben az élom közepén anyukám meghalt. Sírva is keltem fel. Mit jelenthet ez?2015. okt. 31. 11:28
1/2 anonim válasza:
azt, hogy túl negatív a hozzáállásod.
De amúgy biztos van valami konkrét oka is. Anyukád esetleg beteg? A volt párod meg még mindig érdekel téged, gondolom nappal is szoktál rajta tépelődni, hogy jól tetted-e, hogy szakítottál vele ésatöbbi.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, hogy beteg lenne és volt barátomon is úgy gondoltam, hogy túltettem magam... :/ Ezért furcsa
2015. okt. 31. 17:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!