Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi szűrhető le belőle? 17/L

Mi szűrhető le belőle? 17/L

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy a barátomnak megnéztem a telefonját és beszélt lányokkal, csak simán rájuk írt, de a lányok szerencsére nem írtak vissza neki.

Avalóságban már megnéztem az üzeneteit egyszer, akkor nem láttam, hogy lányokkal beszél, csak a haverjaival lányokról.

Fél éve vagyunk együtt.

21 éves a párom, szerintetek miért álmodtam ezt?

2015. okt. 28. 06:56
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Azért, mert féltékeny vagy. A kémkedésről szokj le, azt javaslom, mert magad keseríted meg vele. Ahogy látod, annyira az agyadra ment, hogy már álmodban is kémkedsz.
2015. okt. 28. 09:02
 2/5 anonim ***** válasza:

szívemből beszélt az előttem író!

Bizalmatlan vagy a másikkal kapcsolatban, esetleg önmagad értékeled kisebbre mint amennyit érsz.

Lehet hogy tudatosan elfojtod, de éjszaka a tudattalan oldalad van felszínen.

Van egy mondásom: ha félsz tétovázol, és amíg tétovázol megtörténik amitől félsz!

Értsd, hiába fojtod el tudatosan a félelmeid, attól a másik igenis érezni fogja, idővel pedig fellázad ellene.

magyarán ha sokáig bizalmatlankodsz, egy idő után lesz mit találni a párod telójában, de megvan az esélye hogy te vitted bele.

2015. okt. 28. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Lucifer
2015. okt. 28. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, féltékeny vagy.

A féltékenység pedig a bizalom és önbizalom hiánya.

A bizalom és önbizalom hiánya pedig törvényszerűen tönkre teszi a párkapcsolatot.

Fél év együttlét után a másik telefonjában matatni a kapcsolat azonnali megszüntetéséhez vezethet!

Előre a szingliség felé!

2015. okt. 28. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mások mit.. de én Baracklevet szűrnék le belőle mert azt szeretem :3
2015. okt. 29. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!