Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már olyanba részetek,...

Volt már olyanba részetek, hogy tudtátok hogy álom és nehezen tudtatok kilépni belőle? Nektek is ilyen rossz érzés ez?

Figyelt kérdés
Nem is egyszer tudtam hogy ez csak álom. Ilyenkor nagyon rossz érzés fog el, mert fel akarok ébredni, de nem tudok. Olyanokat szoktam csinálni álmomba hogy földhöz vágom magam, elkezdek ugrálni stb, de nem tudok felébredni, aztán egyszer csak felébredek.
2013. okt. 4. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt, hogy álmomban mindig felkeltem az ágyból, teljesen olyan volt, mintha ébren lettem volna, mászkáltam a szobában, de mindig rájöttem, hogy csak álmodok.

Ez kb. ötször, hatszor elismétlődött egymás után, ekkor már kezdett ijesztő lenni, és próbáltam a fejem rázni, hogy ébredjek fel, de nehezen ment, mert nem bírtam mozogni.

De aztán sikerült felébredni.

2013. okt. 4. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha tudod hogy álmodsz, és tudod irányítani magadat az álomban, akkor fókuszáld a tekintetedet egy pontra. Ezáltal a valóság szintjén megszűnik a REM (Rapid Eye Movement, Gyors Szemmozgás), mivel ugye ekkor álmodunk. Szóval a REM fázis megszűnik, az álom is megszűnik, és felébredsz. Nekem sikerült :) Bár ez nem okvetlenül álomfejtés, ezotéria meg egyáltalán nem, mindinkább színtiszta biológia, de azért érdekes, hogy ha ügyes vagy, tudod manipulálni az álmaidat.
2013. okt. 4. 21:18
 3/6 zoliba' ***** válasza:
alvásparalízisnek hívják,nálam nagyon gyakori,félelmetes és utálom. Lebénultság ép tudattal,szinte testenkívüliség,lebegés. Vannak durvább esetek is,sokan keményen hallucinálnak is mellette. Kerüld a háton elalvást és az erőltetett alvást.
2013. okt. 5. 04:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nem az alvás paralízisra gondolt mert akkor nem alszik és tudja is, ő meg azt tudja hogy álmodik és az álmában ugrál is. Az én tanácsolom hogy ne ugrálj hanem ha tudod hogy álmodsz próbálj felébredni úgy fel próbálsz ülni a saját testeddel
2013. okt. 5. 09:24
 5/6 kkory cod ***** válasza:
Nekem volt és nagyon sza* Föleg akkor ha roszat álmodok xD
2013. okt. 6. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egy pc gamebe találtam magam. Szörnyű volt. Egy kopár, de dombos helyen volam, ahol volt egy folyó, és nagyon egyedül éreztem magam
2015. júl. 27. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!