Szerintetek mit jelent ez az álom?
Nagyon fura volt, és az az érdekes, hogy én álmodni sem nagyon szoktam, általában fekete villanás, és reggel. De ma éjszaka elég furcsa álmom volt.
Esős időben mentünk kocsival egy boltba. Nem tudom kik ültek még a kocsiba, de megálltunk a bolt előtt, és én mentem csak be kóláért. kólát akartam venni, de mindegyik üvegből hiányzott kóla, vagy csak félig volt, vagy addig sem, reklamáltam az eladónál, hogy nincsen-e olyan ami tele van. És akkor bejött egy rabló, és az összes ember a sarokba bújt, mint valami bankrablásnál. Annyi különbséggel, hogy az embernél nem pisztoly volt, hanem egy fúró. Majdnem elkapott, de sikerült mellette kiszaladnom az ajtón, aztán arra keltem fel, hogy nagyon nagyon nagyon ver a szívem. Már álmomban is éreztem, de amikor felkeltem, akkor valami borzasztó volt. Velem ilyen még soha nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!