Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egymás után ugyaz az az álom....

Egymás után ugyaz az az álom. Jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Aludtam.Álmodtam valamit.Egy hangra felébredtem,de visszaaludtam.Ugyan azt álmodtam,csak más környezetben.

Az elsőben egy nagy plázában bekerültem egy édességboltba.Valamit akartam venni.Lehetett kapni az Ed Edd és Eddy rajzfilmből ismerhető cukigumit is.Kiskoromban nagy vágyam volt,hogy megkostoljam.Valamit akartam venni,de nem tudtam,hogy vegyek e.Nem tudtam eldönteni,hogy mit vegyek.Drága volt minden,de volt nálam elég pénz.Egy másik boltban ugyan ez volt.Akkor apám hangjára felébredtem.Utána visszaaludtam.Akkor búcsú volt a városban.Ott is bementem egy boltba,ahol édességek voltak.Volt egy sütemény ami nagyon megtetszett.De itt sem tudtam eldönteni,hogy mit vegyek.Drága volt minden,de volt nálam elég pénz.Végűl nem vettem semmit,rlmentem.Késöbb visszamentem,hogy megvegyem,de már késő volt.Már nem volt semmi,amit akartam volna.Végül vettem egy csipszet.Ezt egyedül ettem meg,miközben egyedül sétáltam abban az utcában,ahol a régi szerelmem lakott.Ez egy viszonzatlan szerelem volt és sokáig tartott,amig sikerűlt túllépnem rajta.

2015. okt. 25. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Teljesen szokványos álom, semmi extra.
2015. okt. 25. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Legközelebb, ne szalazd el a lehetőségeidet.
2015. okt. 25. 12:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a két álom egy figyelmeztetés volt,hogy ha nem cselekszek,akkor el fogok veszíteni valamit vagy valakit.És szerintem egy lány az.Szerintetek?
2015. okt. 25. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Az álmaidat neked kell értelmezni, mi csak útmutatást adhatunk,ahogy az álmoskönyvek.ha te így ertelmezed, akkor annak megvan az oka
2015. okt. 25. 15:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Van egy lány,akiben nem vagyok biztos,hogy tetszik és elhívjam e randira.Ha sokáig húzom az időt,elveszthetem.

Az álmomban nem tudom eldönteni,rászánni magam,hogy megvegyem az édességet,addig húzom az időt,amíg el nem vesztem.Végül beérem egy zacskó csipsszel,vagyis a magánnyal.

Én így értelmezem.Szerintetek helyes az értelmezés?

2015. okt. 25. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy érted akkor így van
2015. okt. 25. 20:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Végül megpróbáltam a dolgot a csajnál,de nem jött össze.

De tegnap tovább folytatódott az álom.Azt álmodtam,hogy két haverommal egy boltban vagyunk és boldogok vagyunk,mert valahonnan lett pénzünk és venni akartunk rajta valamit.Volt édesség is,de nem vettünk.Helyette egy csomó csipszet vettünk.Arra emlékszem az álomból,hogy nagyon különleges csipszek voltak és beleraktam a bevásárló kocsiba.

Gondolom az előző álomban is az édesség lehetett a társ,a szerelem motívuma,a sós (ez esetben a csipsz) pedig a magány,a szingli élet motívuma.Ebben az álomban boldogan vettük a csipszet.Szerintem ez azt jelentheti,hogy nem ez a lány volt az igazi,boldog leszek nélküle és élvezzem a szingli életet,amíg lehet.

Vélemény?Érdekes ez a sorozatosan visszatérő álom,nem?

2015. okt. 30. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!