Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodhattam én ezt?

Miért álmodhattam én ezt?

Figyelt kérdés

Most ébredtem. De olyanban volt részem pfu..Azt álmodtam, hogy külföldön nyaraltunk egy hétig a családdal. Valami körmöshöz akartam menni(pedig nem hordok műkörmöt), de nem tudtam merre kell menni,csak mentem. Egyszer csak szembe jött velem egy nagyon helyes srác. Szőke haj, kék szem, vékony, pont nem az ideál, de valahogy mégis elvarázsolt. Pont ugyan ott lakott, ahol az exem, és Patriknak hívták. Azt mondta, hogy ez a hét lesz életem legszebb hete, mert találkozni akar velem és megmutatja miért. Eltöltöttünk közösen egy délutánt még aznap. A végén egy arcra puszi volt. Olyan volt, mintha már ismerném rég óta. Pedig most láttam először..és akkor is csak álmodtam:(

Mit jelenthet ez?17/L

2015. okt. 27. 06:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vágysz egy férfire az életedben, viszont lehet még kicsit kötődsz az exedhez (azonos név, lakhely). Persze lehet, hogy azért azonos ez a 2 dolog, mert szeretnéd, ha a srác kicsit hasonlítana az exedre. Azt, hogy valóban túl vagy-e az exeden, azt onnan tudhatod, hogy mit éreztél közben.
2015. okt. 27. 06:54
 2/10 A kérdező kommentje:
A nevük nem azoznos, de nem gondoltam az exemre, miközben ezzel a fiúval voltam.
2015. okt. 27. 06:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja és..van most barátom..ezért mégérdekesebb(bocsi, hogy kihagytam)
2015. okt. 27. 06:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy vágyálom, vagy jósálom, hogy új fiú jön a régi helyére.
2015. okt. 27. 08:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem hajni vagy?
2015. okt. 27. 08:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Őrizd meg az álom emlékét nagyon-nagyon sokáig.

Velem is történt hasonló, 14-15 éves koromban beugrott valaki ... akivel tizen X évvel később találkoztunk és én felismertem ... Őrizd meg őt az emlékeidben (ez nagyon fontos) és amikor találkozni fogtok, csodákat fogsz látni :) Komolyan :)

2015. okt. 27. 09:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Jaj, bár igazatok lenne!!!

És nem, nem Hajni vagyok:DD

2015. okt. 27. 10:33
 8/10 Legoman ***** válasza:

Beszállok már én is, megpróbálom megfejteni. :)

Szerintem azt jelenti, hogy:

Messze jársz már azoktól az időktől, amikor szerelmes voltál. Mostanra már elfelejtetted mindazt a sok szép emléket, amit ez hordoz magával. Szereted a romantikát, de nem akarod soha túlzásba vinni a dolgokat. Nehezen vagy megkapható.

Legyél nyitott az új és ismeretlen dolgokra!

2015. okt. 27. 11:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, hogy az ember egy álom alapján egy másik, idegen emberről teljes valós dolgokat tud mondani!:) Ez mind igaz amit leírtál rólam
2015. okt. 27. 11:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit jelent? Azt, hogy szexéhes vagy :)
2015. okt. 27. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!