Valaki uzzenni akarna ezzel a remalommal?
Miért zavar az álom? Melyik részével van a baj?
És ki üzenhetne szerinted és mit?
Sajnálom nagyon, bár ezzel sokat nem segítek.
Ha apukád üzenni akart volna, nem 11 év után tette volna meg. Ha hiszel ebben, akkor gondolkodj el azon, hogy mi változott az életedben. Mikor jelentkezett az álom.
Írhatnék egy kitalált szövegeket, de nincs hozzá gusztusom. Az igazság az, hogy hiányzik apukád.
Ebben az agáz, hogy én is álmodtam olyan temetővel, amiben szőlősorok is voltak.Bár mintha a temető mellett egy ház lett volna és a szőlő ahhoz tartozott, csak nem volt bekerítve, szóval mintha a sírok egyből a kert végében kezdődtek volna és ott szorosan a szőlő mellett is el kellett haladni.Ott is volt több, számomra ismeretlen ember, de már nem emlékszem hogy néztek ki.De talán elő tudom keresni az álmot lehet hogy leírtam, hátha van még hasonlóság.Ott is volt mindenféle régi sír.Igazából a hangulat volt különös.
Sajnos nem sok idő múlva anyu meghalt :( Bár nem valószínű hogy ezt jelezte előre az álom, hiszen régebben is álmodtam furcsa temetőkkel és nem történt baj.
A beszakadt sír talán azt jelenti, apukád "nincs ott".szóval nem a sírban kell keresni, hanem a lelke máshol van, remélhetőleg valami jó helyen :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!