Az álmok befolyásolhatják az érzéseinket?
Hát, ez azért érdekes, mert egyrészt igen, az álmok befolyással lehetnek az álmodó napjaira, sőt (néha olyanokat álmodok, hogy egész nap nem megy ki a fejemből, vagy maga az álom nem is rémlik, csak a benne átélt érzelmek kísértenek egész nap). Viszont az álmok a valóságban átélt érzésekből, pillanatokból erednek. Tehát valahol, a tudatod alatt már régebben is vonzódtál a fiúhoz. Csak úgy magától nem jönnek az álmok. Elég egy nagyon apró monumentum is ahhoz, hogy belekerüljön az agyad egy kis részébe, ahonnan éjjel előjön és álmodsz.
Én a múltkor az egyik jó barátnőm párjával álmodtam. Együtt fürödtünk... nagyon bizarr volt az egész, mivel sosem gondoltam a fiúra úgy. Mindig csak egy jófej barátként, aki a barátnőm szerelme. Azóta sem gondolok rá másként egyébként, de azért akkor pár napig kivert a víz, hogy mi a fenének álmodok ilyesmit. Nem is sikerült megfejtenem... pláne, mert előtte hetekig, hónapokig nem is nagyon találkoztam vele/velük...
Én úgy gondolom, hogy is-is.
Ezt úgy értem hogy van aki baromságokat álmodik,de van aki
megálmodja érzéseit. Azt, hogy tényleg szereted-e azt csak te tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!